Tess & Toby

Gepubliceerd op 26 november 2020 om 21:23

Door de coronacrisis heeft de entertainment- en evenementenbranche een behoorlijke klap gekregen en we zitten er op het moment van schrijven nog middenin. Ook JL Entertainment voelt dit uiteraard; een agenda die normaal geheel gevuld was is nu zo goed als helemaal leeg. Maar het creatieve bloed kruipt waar het niet gaan kan en dus zoekt JL Entertainment nieuwe creatieve kansen. Vol trots presenteert JL Entertainment in samenwerking met Sabrine Hallewas; Tess & Toby!

Als eigenaar van JL Entertainment ben ik mij als geen ander bewust van de impact die de coronacrisis kan hebben op een onderneming. Als ondernemer kan je dan natuurlijk bij de pakken neer gaan zitten of je gebruikt de tijd die je ineens hebt voor nieuwe creatieve ideeën, waar je normaal geen tijd voor had om op te zetten. Dat laatste is dan ook gebeurt.

Ik kende Sabrine Hallewas al langere tijd door samenwerkingen voor opdrachtgevers en hier is een mooie vriendschap uit ontstaan. Twee mensen die allebei een passie hebben voor entertainment, dat is een gegarandeerd succes als je dan gaat samenwerken. Zo begonnen we samen te filosoferen over een samenwerking als duo voor kindershows. 

Tess & Toby is een concept voor interactieve kindershows waar de performers en het publiek de show samen vorm geven. Op die manier aanschouwt het publiek niet alleen de show maar ze zijn er daadwerkelijk een onderdeel van. Shows die bol staan van muziek, spelletjes, dansen, zingen en iedere show bevat een passende verhaallijn voor de doelgroep.

Uiteraard zijn wij ons er van bewust dat we op dit moment nog steeds in een bizarre tijd leven. Door corona ligt de entertainment- en evenementenbranche nog steeds zo goed als plat. Het organiseren van een evenement is op dit moment geen uitdaging maar een risico. Echter kijken wij vol goede moed en vertrouwen naar de toekomst. Tess & Toby staat in ieder geval in de startblokken om vol enthousiasme shows te maken zodra dit weer mogelijk is. 

Heeft u interesse en/of vragen over de mogelijkheden die wij u op dit moment kunnen bieden? Neem dan een kijkje op de website voor meer informatie of neem vrijblijvend contact op. Op de website kunt u ook het COVID-19 protocol vinden van Tess & Toby.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.