Nieuwe samenwerkingen = Nieuwe kansen

Gepubliceerd op 28 juli 2023 om 10:40

Nieuwe samenwerkingen = Nieuwe kansen

Het is al even geleden dat ik een nieuwsbericht heb geplaatst op de webpagina. Na de coronatijd heb ik mij vooral gericht op het herstellen van de werkzaamheden. Als zzp'er had ik na corona maar één doel, weer komen op het niveau waar ik was voor corona. Inmiddels kan ik zeggen dat dit gelukt is. De aanvragen stromen weer binnen en nieuwe samenwerkingen zijn gestart. Trots vertel ik waar ik op dit moment sta.

Corona was een tijd vol onzekerheid. Ik moest mij noodgedwongen op andere werkzaamheden richten binnen een andere sector. Vond ik het werk binnen een andere sector interessant? Zeker! Lag daar mijn passie? Absoluut niet! Heb ik er veel van geleerd? Natuurlijk! Ik heb tijdens corona mij gericht om het aansturen van een groot team als coördinator, projecten opzetten, vormgeven, goed laten verlopen en evalueren. Kennis die ik daar heb opgedaan, neem ik mee in mijn spreekwoordelijke rugtas en haal ik er uit wanneer ik het kan gebruiken binnen mijn werkzaamheden voor JL Entertainment. Ik kan dan ook zeggen dat de coronatijd geen 'verloren tijd' is geweest. Ondanks de weinig keuze die ik had, kreeg ik kansen waar ik dankbaar voor ben en die ik met beide handen heb gegrepen.

Na corona kwam de tijd om voorzichtig te kijken naar de toekomst. JL Entertainment had compleet stil gelegen en het contact met opdrachtgevers was er mondjesmaat nog wel, maar ook zij lagen stil. We probeerden voorzichtig positief te kijken, naar wat er komen ging en langzaamaan kwamen er weer aanvragen binnen. Oude vertrouwde opdrachtgevers deden weer een beroep om mijn werkzaamheden en ik ben gaan kijken naar nieuwe samenwerkingen. Zo ben ik bijvoorbeeld sinds kort een samenwerking aan gegaan met 'Complimentenmakers'. Een samenwerking waar ik heel dankbaar voor ben om een onderdeel van te zijn. 'Complimentenmakers' is een bedrijf waar je een of  meer complimentenmakers kan boeken. Deze komen naar jouw evenement, om daar complimenten uit te delen. Zij hebben enkel een voornaam nodig en schrijven op basis van observatie een compliment. Dit werk zorgt er voor dat je beseft van welke waarde je kan zijn voor iemands dag door enkel en alleen een aantal positieve zinnen op te schrijven en aan iemand te geven. De reacties van deze mensen zijn enorm stimulerend om een verschil te maken in de wereld, want geloof me; die complimenten doen hen goed, maar hun reactie is priceless!

Ik kan dus zeggen dat ik vol positiviteit naar de toekomst kijk, ik zie kansen en mogelijkheden, JL Entertainment blijft groeien in alle richtingen. Ik ben dan ook dankbaar voor alle opdrachtgevers en klanten die het vertrouwen na coronatijd niet verloren zijn. Laten we de wereld iedere dag een beetje mooier maken met positiviteit en gezelligheid!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.