(Let op; actie verlopen) Online Weerwolven met korting door Corona

Gepubliceerd op 28 maart 2020 om 19:17

Door de corona-crisis is het moeilijk om een spelletjesavond/middag te organiseren. Als ondernemer in de cultuursector ben ik mij daar volledig van bewust. Daarom heeft JL Entertainment nu een mooie kortingsactie voor het Online Weerwolven. Met online weerwolven speel je met een grote groep een spel waarbij het voelt alsof iedereen bij jou in de woonkamer zit. Een spelletjesavond waarbij iedereen ver weg is en toch dichtbij!

Een spelletjesavond waarbij je minimaal 1,5 meter afstand tot elkaar moet bewaren en met niet meer personen dan 3 bij elkaar mag zitten....   in hoeverre kan je het dan nog een spelletjesavond noemen? JL Entertainment adviseert iedereen om zich te houden aan de veiligheidsrichtlijnen van het RIVM. Moet je die spelletjesmiddag of vriendendag dan annuleren? Nee, natuurlijk niet. JL Entertainment biedt hiervoor verschillende oplossingen binnen het assortiment van Online Games! Zo kan je "Crazy88 @home" spelen. Dat staat garant voor niet één maar twee dagen speelplezier! Of kies voor de "Online Pubquiz" en ga digitaal de strijd met elkaar aan. Ons volledige aanbod van online games is te vinden onder het tabblad "Aanbod".

U vindt hier ook het spel; "Online Weerwolven". Op dit moment biedt JL Entertainment deze bestseller met korting aan. De kortingsactie is geldig op iedere boeking tot 20 mei 2020. Indien de overheid de maatregelen verlengt zal ook de kortingsactie verlengd worden. De actie luidt als volgt;

 

Eerste ronde online weerwolven

Het volledige spel met minimaal 8 tot maximaal 20 spelers. Inclusief beeldverbinding en spelleider.

Van €2,50 p.p.

Voor €1,50 p.p.

(incl. BTW)

 

 

Tweede ronde online weerwolven

Alleen mogelijk indien de tweede ronde direct na de eerste ronde gespeeld zal worden.

Van €2,- p.p.

Voor €1,- p.p.

(incl. BTW)